Lehdistötiedote 15.10.2019 julkaisuvapaa heti

Kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat(Kelsu) ry:n syyskokous pidettiin sunnuntai-iltana 13.10. Jyväskylässä. Kokouksessa mm. valittiin yhdistykselle uusi hallitus. Kelsu ry:n perustajajäsen, yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja, jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu ja maakuntavaltuutettu Teemu Torssonen(38) luopui puheenjohtajuudesta ja hallitusvastuusta. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Olli Pasanen.

” Ilmoitin kokouksessa, etten ole käytettävissä puheenjohtajaksi tai hallitusvastuuseen. Perusteena ilmoitukselleni on se, että olen Jyväskylän valtuuston ja maakuntavaltuuston ainoa kansallismielinen toimija ja perussuomalaisissa koetin viedä kansallismielisyyttä ja aitoa perussuomaalaisuutta eteenpäin. Viimeinen puolitoistavuotta persuissa on ollut jatkuvaa taistelua piirijohdon pahaveli -verkostoa vastaan ja heidän pyrkimyksiään tuhota minut poliittisesti. Pioneerimäisen kansallismielisen toiminnan työmäärä eri konteksteissa on ollut valtava. Kelsussa latu on avattu ja kansallismielisen eläin- ja luonnonsuojelun peruselementit ovat kunnossa, joten toisten on aika jatkaa työtä tällä saralla. ” – kommentoi Torssonen päätöstään jäädä pois perustamansa yhdistyksen puheenjohtajuudesta ja hallitusvastuusta.

 Kelsu ry:n edun kannalta positiivista voi nyt olla myös se, ettei minun presenssi säikytä niitä perussuomalaisia tai perussuomalaisia nuoria, jotka ovat kiinnostuneita Kelsu ry:n toiminnasta ja jotka eivät tiedä mitä todella Keski-Suomessa on tapahtunut liittyen minun erottamiseeni puolueesta. Tämän vuoksi he voivat kokea läsnäoloni yhdistyksessä negatiivisesti. Kelsu ry:n etu on tärkeintä. Toivon uudelle hallitukselle eläimellistä voimaa tuleviin kelsu ry:n haasteisiin ja yhdistyksen eteenpäin viemiseen.” – jatkaa Torssonen

Kelsu ry:n uusi puheenjohtaja laukaalainen Olli Pasanen näkee, että kansallismieliselle eläin- ja luonnonsuojelulla on paljon tilausta.
” Kelsu ry yhdistää niin eläinsuojelun kuin myös luonnonsuojelun kansallismielisessä viitekehyksessä. Molempia tarvitaan ja tällaiselle toiminnalle on tilausta ja kannatusta.  Kiitos Teemulle mittavasta työstä Kelsu ry:n eteen.” – pohtii ja kiitelee Kelsu ry:n uusi puheenjohtaja Olli Pasanen.

Kelsu ry:ssä hallituksen toimikausi on kaksi vuotta.

Lisätiedot:
Olli Pasanen 041 319 8237
Teemu Torssonen 045 27 34 029
72747520_2115463392083137_2220754119327481856_o

Yksi vastaus artikkeliiin “Lehdistötiedote: Kelsu ry valitsi syyskokouksessaan uuden puheenjohtajan ja hallituksen

  1. Sellainen lisätieto lehdistötiedotteeseen liittyen, että perustajajäseniä on Kelsussa ollut kolme; uudeksi puheenjohtajaksi valittu Olli Pasanen, Nico Saramo ja allekirjoittanut. Yksin tietystikään yhdistystä ei kukaan ole perustanut, vaan tämä hieno järjestö on polkaistu käyntiin yhdessä. Tämän lisäksi yhdistyksen alkumetreillä ja sen jälkeen on lukuisia muita henkilöitä, jotka ovat olleet laittamassa toimintaa käyntiin, kuten esim. Otso Laakso. Kiitos heille kaikille!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s