Kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat KELSU ry on hyväksytty rekisteröidyksi yhdistykseksi Patentti- ja rekisterihallituksessa.

Yhdistykseksi hyväksymisen kunniaksi KELSU ry julkistaa ensimmäisen virallisen kannanottonsa – ”Meidän vetemme -kampanjan”. Tässä kampanjassa KELSU ry haluaa painottaa Suomen vesivarojen merkitystä suomalaisten kansallisomaisuutena. KELSU ry on huolissaan maamme vesivarojen päätymisestä kansainvälisten sijoittajien haltuun ja vastustaa valtion vesiomaisuuden käyttöoikeuden yhtiöittämistä.

Vesivaroja käytettäessä alueen luonnonolojen säilyminen ja paikallisten asukkaiden tarpeet tulee asettaa ensisijaisiksi. Vesivarakauppa muodostaa luonnonsuojelullisen uhkan ja lisäksi Suomi menettää arvokkaan kansallisomaisuutensa.

Kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat ry:n puheenjohtaja Teemu Torssonen kommentoi rekisteröitymispäätöstä ja Meidän vetemme -kampanjaa: ”Hyvä asia, että saimme rekisteröidyn yhdistyspäätöksen näinkin nopeasti. Yhdistyksen toiminta on lähtenyt hyvin liikkeelle, olemme saaneet paljon jäseniä ja heitä tulee jatkuvasti lisää. Kansallismieliselle eläin- ja luonnonsuojelulle on selvästi kiinnostusta ja tarvetta. Meidän vetemme -kampanjassa yhdistyy hyvin luonnonsuojelu ja kansallismielisyys. Me suomalaiset omistamme kirkasta kultaa joka tulevaisuudessa tulee olemaan arvokkaampaa kuin esimerkiksi öljy luonnonvarana. On täysin selvää, että Suomen täytyy pitää itsellään tämä elämälle välttämätön luonnonvara ja tämä on perusteltua myös luonnonsuojelullisesta näkökulmasta.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s