Kevätkokous lähestyy ja sen yhteydessä järjestämme toimintaa joka on avointa kaikille yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille. Tule Vantaalle paikan päälle tutustumaan toimintaamme!

Jäsenille lämpimästi tervetuloa Kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat ry:n kevätkokoukseen Vantaalle 28.04.2018 alkaen klo. 14.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräisiä asioita ja kokouspaikkana toimii  Katrinebergin kartano Vantaan Seutulassa. Osoite: Katriinankuja 5 Vantaa. http://www.vantaa.fi/…/asukastilat/katrinebergin_kartano

Itse kokoukseen on varattu aikaa tunti. Kokouksen jälkeen n. klo. 15.00 on kaikille toiminnastamme kiinnostuneille avoin esitelmä esitelmä aiheena  perinnemaisema ja kansallismaisema.

Esitelmän jälkeen käymme tutustumassa Vantaankosken historialliseen ja luonnonkauniiseen alueeseen. Ulkoilun ohessa putsaamme joenrannalta ja kosken tuntumasta mahdollisia roskia ja kalastajien hylkäämiä siimoja sekä muita luonnolle sekä eläimille vahingollisia jätteitä.  

Yhdistyksen kevätkokous on jäsenille, mutta klo. 15.00 alkava esitelmä ja lähiluontoaktiviteetti on avoin kaikille toiminnastamme kiinnostuneille. Joten kertokaahan vinkkiä tutuillenne, että nyt on hyvä mahdollisuus tutustua KELSU ry:n toimintaan ja kelsulaisiin!

Tilaisuudessa on tarjolla juomista ja pientä purtavaa.

TERVETULOA!

Ystävällisin terveisin,
Kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat ry:n hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s